Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Upplands-Bro kommun hälsar Svenskt Kosttillskott välkomna

Flygbild Brunna verksamhetsområde

Illustration: NCC

2005 startade Morgan Norrestam företaget Svenskt Kosttillskott efter att några år tidigare uppmärksammat den positiva effekten av kosttillskott för en atlet han då tränade. Företaget har växt kraftigt sedan starten och för att möta den ökade efterfrågan har Svenskt Kosttillskott nu flyttat in i nya och betydligt större lokaler i Brunna.

Ett par år före verksamhetsstarten 2005 arbetade Morgan Norrestam som tränare inom elitgymnastik och uppmärksammade då mycket positiva resultat av kosttillskott för den atlet han då tränade. Affärsidén, att leverera kvalitativa kosttillskott som ger resultat, var född.

Idag skickas över 1 000 000 beställningar per år, jämfört med 850 då företaget startades för drygt 10 år sedan. För att möta den ökade efterfrågan och kunna expandera ytterligare bestämde sig Morgan för att flytta till modernare och större lokaler i Brunna. Flytten till Brunna från grannkommunen Järfälla kommenterar VD Morgan Norrestam så här:

”Inget företag är bättre än sin personal. För oss var det viktigt att kunna ta med oss vår och bibehålla vår befintliga personal genom att flytta verksamheten relativt nära vår dåvarande arbetsplats i Järfälla. Brunna ger oss även samtliga logistiska förutsättningar så att vi kan nå hela Sverige på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.”

Svenskt Kosttillskott är en av flera större etableringar i Brunna verksamhetsområde den senaste tiden.

I februari 2016 invigde SMD Logistics AB, som är ett helägt dotterbolag till Swedish Match, en ny distributionscentral i Brunna. Även tredjepartslogistikföretaget Edström Logistics bedriver sedan hösten 2015 verksamhet i Brunna. Senare i vår är det dags för ytterligare en etablering då Ramirent flyttar in i nya lokaler nära Kungsängen Golf Club i nordvästra Brunna.

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-03-03