Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Kommunen välkomnar SMD Logistics till Brunna

Lars Dahlgren, Swedish Match

I fredags invigde SMD Logistics officiellt den nya distributionscentralen i Brunna. Lars Dahlgren, President och CEO på Swedish Match, klippte det blågula bandet och förklarade anläggningen invigd.

Den nya distributionscentralen ersätter två äldre anläggningar i Solna och Göteborg. Den nya, betydligt modernare, byggnaden i Brunna inrymmer bland annat en humidor och världens största snuskyl.

Efter en guidad rundtur på anläggningen var det dags för Jens Karlsson, VD på SMD Logistics, att säga några ord om Brunna som etableringsort:

“För oss var det viktigt med bra kommunikationer och närheten till våra kunder. Vi utvärderade flera områden i Stockholmsområdet och Brunna uppfyllde alla våra kriterier. Brunna är ett logistikområde som har framtiden för sig."

Efter ytterligare en presentation av Swedish Match var det dags för Lars Dahlgren att klippa bandet och förklara anläggningen invigd. Därefter bjöds det på kaffe och prinsesstårta för de inbjudna gästerna. Bland gästerna fanns förutom anställda på Swedish Match och SMD Logistics även företrädare från grannföretagen i Brunna och politiker och tjänstemän från Upplands-Bro kommun.

Camilla Janson, kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro kommun

Kommunstyrelsens ordförande Camilla Janson (S) hälsade SMD Logistics välkomna till Upplands-Bro och Brunna.

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-02-16