Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Rade Paunovic är Årets Företagare i Stockholms län 2015

Rade Paunovic - Årets Företagare i Stockholms län

Foto: Erkki Alvenmod

Upplands-Broföretagaren Rade Paunovic, VD på Microprecision AB, utsågs den 1 juni till Årets Företagare i Stockholms län vid Företagarnas länsfinal.

Vid Upplands-Brogalan i mars blev Rade Paunovic utsedd till Årets Företagare i Upplands-Bro kommun och kvalificerade sig samtidigt till den länsfinal som ägde rum måndags. Rade vann länsfinalen och blev utsedd till Årets Företagare i Stockholms län 2015. Rade går därmed vidare till riksfinalen som avgörs den 9 oktober i Stockholms stadshus. 

- Rade Paunovic är en grym företagare och en värdig representant för Stockholms län. Han har med sin tillväxt skapat nya jobb både i Sverige och Serbien och visat hur man på ett framgångsrikt sätt kan växa i en konkurrensutsatt bransch. En sann entreprenör som gjort mycket gott för sin kommun.

- Som ordförande i Företagarna Upplands-Bro kan jag inte vara annat än mycket stolt över "vårt" företag. Att vinna Årets Företagare i länsfinalen i Region Stockholm är imponerande. Grattis Rade Paunovic och Microprecision! säger en glad Mattias Kranz, ordförande i Företagarna Upplands-Bro. Nu ser vi med spänning fram emot finalen i Blå Hallen i stadshuset! avslutar Mattias.

Företagarnas hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns mer information om Årets Företagare och övriga pristagare.

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2015-06-04