Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Sociala medier på agendan vid välbesökt inspirationslunch

Publik näringslivslunch

Foto: Caroline Falkengren

Under torsdagen samlades över sextio deltagare för lunch på den soliga terrassen på Kungsängen Golf Club. På agendan stod inspirationsföreläsning om sociala medier och en föreläsning kring temat "bilen i företaget".

Joakim Sabel

Foto: Caroline Falkengren

Joakim Sabel, VD på Kungsängen Golf Club, inledde frukosten och hälsade deltagarna välkomna.

Andreas Wingren, JMW kommunikation

Foto: Caroline Falkengren

Andreas Wingren, kommunikationskonsult på JMW kommunikation, berättade om sociala medier för en intresserad publik. 

Stina Marklund, Handelsbanken

Foto: Caroline Falkengren

Stina Marklund, kontorschef på Handelsbanken Kungsängen, berättade tillsammans med sina kollegor om temat ”bilen i företaget”. Deltagarna fick bland annat lära sig vilka för- och nackdelar tjänstebilar innebär för företaget. Till fördelarna räknas exempelvis momsavdraget, att de anställda får säkra bilar och en förmånlig finansieringsmodell. Tjänstebilar innebär å andra sidan även ett visst arbete för företaget och en högre kostnad jämfört med om de anställda kör sin egen bil.

Flyer: "Bli yrkesambassadör"

Foto: Caroline Falkengren

Under lunchen fick deltagarna även ett erbjudande om att bli yrkesambassadörer. Som yrkesambassadör erbjuder man sig att som företagare ta emot praoelever, göra skolbesök för att berätta som sitt yrke eller ta emot elever för studiebesök. Inom kort kommer kommunen att öppna en ny hemsida för att underlätta kontakten och relationsbyggandet mellan skolorna och näringslivet. Anmäl dig som yrkesambassadör genom att klicka här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2015-04-24