Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Affärsplanen i fokus på inspirationskväll

Ewa Kalén Ekblad, Nyföretagarcentrum

Foto: Marcus Nybom

Ett 30-tal deltagare samlades under tisdagskvällen för inspirationskväll med Ewa Kalén Ekblad från Nyföretagarcentrum. Inspirationskvällen, som hade affärsplanen som tema, var det första av totalt fem inspirationstillfällen som kommer att genomföras under våren.

Deltagarna, som bestod av såväl nyblivna som framtida företagare, fick under kvällen en stor dos inspiration och värdefulla tips och råd. 

Ewa berättade att man ska ha drivkraft och förmågan att se möjligheter för att bli en framgångsrik företagare. Vidare är det viktigt att arbeta målinriktat och prestigelöst och ha tydligt strukturerade arbetsdagar, gärna med "att göra-listor". Ewa underströk även betydelsen av att prioritera och göra det viktigaste först.

Efter de inledande tipsen följde en presentation av Nyföretagarcentrums verksamhet och organisation. Ewa berättade bland annat att företag som startats genom Nyföretagarcentrum har en mycket god överlevnadsgrad. Av de företag som har startats med hjälp av rådgivning från Nyföretagarcentrum har färre än 1 procent gått i konkurs efter tre år.

affarsplanen.com

www.affarsplanen.com

Avslutningsvis berättade Ewa om vikten av en väl genomarbetad affärsplan och demonstrerade Nyföretagarcentrums onlineverktyg för affärsplanerlänk till annan webbplats

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2015-04-16