Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Rade Paunovic är Årets Företagare i Upplands-Bro 2015

Årets företagare i Upplands-Bro, Rade Paunovic, Microprecision AB.

Foto: Erkki Alvenmod

Rade Paunovic, VD på Microprecision AB, utsågs den 21 mars till Årets Företagare i Upplands-Bro vid den årliga galan för företagare i kommunen, Upplands-Brogalan. Priset delas ut av Företagarna och Upplands-Bro kommun.

– Det är kul att dela ut priset Årets Företagare till en framtidssatsande och driven Upplands-Broföretagare som expanderat kraftigt de senaste åren, säger Camilla Janson, kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro.

Juryn motiverar sitt val med att ”Rade Paunovic har lyckats få Microprecision att växa med sina kunder. När affärerna krävt investeringar har det sällan tagit lång tid innan nya maskiner hittat in i lokalerna. Räcker inte lokalerna till har de snabbt byggts ut. För att kunna serva kunderna under hela produktlivscykeln har Rade startat tillverkning i Serbien. Här är de nu 60 anställda och för att kunna förse produktionen med kunnig personal har han även dragit igång en yrkesskola. En sann entreprenör som vi med stolthet utser till Årets Företagare.”

– Rade är en värdig vinnare. En gedigen entreprenör som ständigt hittar affärsmöjligheter och bidrar till ett bättre företagsklimat, säger näringslivschef Mathias Forsberg.

Ytterligare kommentarer:

Camilla Janson (S), Kommunstyrelsens ordförande,
tel. 08-581 692 05 mobil 073-961 65 20

Mattias Forsberg, näringslivschef, tel. 08-581 691 32

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2015-03-22