Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Företagarfrukost med kultur och politik på agendan

Camilla Janson (S), Sara Ridderstedt (Mp), Lisa Edwards (C) Jan Stefansson (Kd)

Foto: Marcus Nybom

Under fredagen samlades Upplands-Broföretagare, tjänstemän och politiker för företagarfrukost i det nybyggda Kulturhuset. På bilden ovan syns från vänster gruppledarna Camilla Janson (S), kommunstyrelsens ordförande, Sara Ridderstedt (Mp), Lisa Edwards (C) och Jan Stefansson (Kd), kommunstyrelsens 1:e vice ordförande.

Mathias Forsberg och Magnus Carlberg

Foto: Marcus Nybom

Mathias Forsberg, näringslivschef i Upplands-Bro kommun, hälsade deltagarna välkomna.

Iréne Seth

Foto: Marcus Nybom

Irène Seth (M), f.d. kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro kommun, tackade för de senaste åren som gruppledare och kommunstyrelsens ordförande med att berätta om kommunens positiva utveckling av företagsklimatet. Irène tackade även kommunens företagare för deras stora engagemang och hoppades på en fortsatt positiv utveckling av näringslivet i kommunen. Irène avslutade med att presentera Moderaternas nya gruppledare i Upplands-Bro, Fredrik Kjos.

Camilla Janson och publik

Foto: Marcus Nybom

Camilla Janson (S), kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro kommun,  presenterade mandatfördelningen efter kommunalvalet och berättade om det nya samarbetet med Miljöpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna.  Avslutningsvis berättade Camilla om ett antal politiska prioriteringsområden för de kommande fyra åren, där bland annat byggande, miljö- och hållbarhetsfrågor, näringsliv, dialog med medborgare och arbetslöshet nämndes.

Magnus Carlberg

Foto: Marcus Nybom

Avslutningsvis berättade Magnus Carlberg, som är bibliotekschef och projektledare för det nya Kulturhuset, mer om byggnadens mångsidighet och vilka aktiviteter som kommer äga rum i huset framöver. Frukosten avslutades med en rundtur i huset.

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2014-10-17