Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Fullsatt frukostmöte på Ragn-Sells

Det var fullsatt i Ragn-Sells konferenscenter Sätra Gård när årets tredje frukostmöte ägde rum under tisdagen. Frukostmötet var ett samarrangemang mellan Upplands-Bro och Håbo kommun.

Välkommen till företagarfrukost på Ragn-Sells!

Foto: Jenny Lindberg

Marcus Nybom, näringslivsutvecklare på Upplands-Bro kommun, Per Andersson VD på Håbo Marknads AB, Agneta Hägglund, kommunstyrelsens ordförande i Håbo kommun och Irène Seth, kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro kommun, hälsade deltagarna välkomna.

Johan Börje, marknadsdirektör

Foto: Jenny Lindberg

Johan Börje, marknadsdirektör på Ragn-Sells, inledde frukosten med en historisk tillbakablick följt av en presentation av företagets verksamhet i Högbytorp och dess framtidsplaner.

Jonas Lind, E.ON

Foto: Jenny Lindberg

Projektchef Jonas Lind från E.ON berättade om företagets pågående etableringsprocess av de nya anläggningarna för kraftvärme och biogas i Högbytorp. Jonas förklarade att dagens anläggningar i Upplands-Bro inte räcker till för den ökade efterfrågan av värme och att behovet av en ny, större och modernare anläggning, därför är stort. 

Gunnar Gradin, Bro-Bålsta golfklubb

Foto: Jenny Lindberg

Gunnar Gradin från Bro-Bålsta golfklubb berättade om Svenska Hickorymästerskapet som äger rum på Bro-Bålsta golfbana 1-3 augusti. Hickorygolf spelas med träskaftade klubbor och deltagarna klär sig i tidstypiska kläder från 1900-talets första hälft.

Ola Bergfeldt, Mitt Företag AB

Foto: Jenny Lindberg

Nästa punkt på den välfyllda agendan var Ola Bergfeldt från Mitt Företag AB. Ola berättade om mässan Mitt Företag som kommer att arrangeras under hösten. Den 10 november äger mässan rum och deltagarna får då lyssna till spännande föreläsningar med bl.a. Jonny Sundin och Thomas Fogdö.

Irma Aalto, Strandutvecklingsprojektet

Foto: Jenny Lindberg

Irma Aalto, projektledare för Strandutvecklingsprojektet, avslutade frukostmötet med att berätta om Strandutvecklingsprojektet som är ett samarbete mellan sex Mälarkommuner. Irma undersöker bland annat förutsättningarna för regelbunden båttrafik och vilka utvecklingsmöjligheter som finns i regionen.

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2014-05-09