Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Totalprojekt i Mälardalen AB blev Årets Företagare vid välbesökt Upplands-Brogala

Fartfylld underhållning med Suit & Tie och hög publikstämning.

Foto: Hans Lundin

De cirka 150 festdeltagarna fick uppleva en fantastisk kväll när Upplands-Brogalan arrangerades för tredje året. Många nya möten uppstod och jublet varade länge för de olika pristagarna. Totalprojekt i Mälardalen AB utsågs till Årets Företagare.

Totalprojekt i Mälardalen AB utsågs till vinnare av det prestigefyllda priset Årets Företagare vid Upplands-Brogalan, lördagen den 5 april. De bägge ägarna, Pehr Åsgård och Reine Höglund, kunde tyvärr inte vara på plats för att ta emot priset eftersom de var i Vemdalen med hela personalen på en konferens. Däremot var de med via en videolänk och tackade ödmjukt för den fina utmärkelsen.

Årets företagare.

Foto: Hans Lundin

Invigningstal vid årets Upplands-Brogala. Foto: Hans Lundin

Invigningstal vid årets Upplands-Brogala. Från vänster: Nisse Bielfeld, konferencier; Jenny Herin, ordförande i Damernas Företagsbyrå; Magnus Kranz, ordförande i Företagarna; Irène Seth (M), ordförande i kommunstyrelsen samt Mathias Forsberg, näringslivschef.

Mathias Forsberg är näringslivschef i Upplands-Bro kommun och han menade att Totalprojekt i Mälardalen AB är ett mycket bra val. 

– På kort tid har de byggt upp en framgångsrik byggentreprenadverksamhet med god lönsamhet. De har utvecklat allt från affärssystem till affärsidé. Pehr och Reine är två riktiga entreprenörer och värdiga vinnare, sa han.

Upplands-Brogalan är ett samarrangemang mellan Upplands-Bro kommun, Företagarna och Damernas Företagsbyrå där Sparbanken i Enköping och Nordea är huvudsponsorer Galan samlade cirka 150 gäster som minglade, åt middag, underhölls av duon Suit & Tie, applåderade kvällens pristagare och dansade. 

Förutom det prestigefyllda Årets Företagare delades också tre andra priser ut.

Karin Sidén, Ubro.se

Karin Sidén på nättidningen Ubro tog strålande glad emot priset som Årets Inspiratör. 

Årets Nyetablering.

Priset för Årets Nyetablering gick till en överraskad och överväldigad Malou Ekberg på Börjes i Tingsryd, en butik med djurtillbehör som nu även etablerats i Upplands-Bro. 

Damernas stora pris.

Fantastiskt lyckliga och glada var Ulla Britt och Dinos Mazarakis från konditori Mazarin. De fick Damernas Stora Pris. 

Emelie Elfsson, Narin Akrawi, David Hedvall och John Hallberg har via Ung Företagsamhet (UF) startat ett företag på Upplands-Brogymnasiet. I februari fick de ta emot ett stipendium för bästa UF-företag. Emelie och Narin var på plats och berättade om sitt företag - Aldrig ensam - där de designar armband och hela överskottet går till Barncancerfonden.

Kommentarerna från festdeltagarna var entydiga. Det var en underbar kväll och ett utmärkt arrangemang. 

– Jättetrevligt, sa några festklädda kvinnor skrattande, innan de försvann ut i vimlet igen. 

Projektledaren Nina Rönnberg summerade kvällen: 

– Det är viktigt att uppmärksamma goda insatser och det finns det många av i Upplands-Bro. En sådan här gala är också ett sätt att skapa vikänsla och att träffa andra och att nätverka, poängterade hon.

Text och foto: Hans Lundin

Dans

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2014-04-07