Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Företagarna ger goda betyg till företagsklimatet i Upplands-Bro

Lokalt näringsliv

Foto: Marco Gustafsson

Företagen i Upplands-Bro ger företagsklimatet i kommunen fortsatt gott betyg. Med betyget 3,7 upplevs Upplands-Bro erbjuda det sjätte bästa företagsklimatet i Stockholms län. Resultatet visar att Upplands-Bro kraftigt förbättrat företagsklimatet under senare år och etablerat sig på en ny och högre nivå.

Särskilt gott betyg ger företagen kommunikationen till företagen och kommunens rättssäkerhet. Generellt är företagen nöjda, men sedan 2013 års enkät har nöjdheten med upphandling och samverkan med skolan sjunkit. Samtidigt efterlyser företagen bättre service och förståelse för företagande bland tjänstemännen även efterlyses.

– Vi ska lyssna till företagen och använda resultaten för att bli ännu bättre, säger Irène Seth (M), kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro kommun.Under 2014 planerar kommunen att stärka dialogen kring upphandling och erbjuda en utbildning i upphandling till intresserade företag. Ett större antal tjänstemän kommer även genomgå en flerdagars utbildning i service, bemötande och förståelse för företagarens vardag. 

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2014-02-04