Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Irène Seth och Mathias Forsberg på Svenskt Näringslivs inpirationsdag

Mathias Forsberg och Irène Seth

Foto: Caroline Falkengren

Svenskt Näringsliv anordnar varje år inspirationsdagar för Sveriges kommuner. 2013 var Upplands-Bro inbjudna för att berätta om näringslivsarbetet under parollen "så blev det bättre".

Svenskt Näringslivs kommundagar har funnits under många år som en extra inspiration och plattform för att sätta fokus på det lokala företagsklimatet bland Rikets kommuner. Alla landets kommunstyrelseordföranden, kommundirektörer, näringslivschefer samt övriga ledande personer bjuds in till dagen som riktar sig till Sveriges kommuner och deras arbete med företagen. 2013 hölls dagen i Uppsala efter att den ursprungliga lokalen på Arlanda visade sig vara för liten på grund av högt anmälningstryck.

Kommunstyrelsens ordförande Irène Seth (M) och näringslivschef Mathias Forsberg var inbjudna för att berätta om arbetet som legat till grund för Upplands-Bros förbättrade lokala företagsklimat. Tillsammans med representanter från Trosa kommun berättade de om arbetet och gav exempel på vad andra kommuner kan lära av dem.

Mathias Forsberg föreläste även på Svenskt Näringslivs två inledande seminarium i Malmö och Jönköping under oktober för kommunerna i södra Sverige.


Ett sammandrag på 8 minuter med Mathias Forsbergs och Irène Seths deltagande.

Ett kortare sammandrag, 2 minuter.

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2013-11-29