Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Ett av Sveriges bästa företagsklimat finns i Upplands-Bro

Bild: Företag i Upplands-Bro

Foto: Caroline Falkengren

Upplands-Bro kommun klättrar 94 placeringar, till plats 27 i Sverige, Svenskt näringslivs ranking av företagsklimatet i Sveriges kommuner. Tack alla företagare i Upplands-Bro!

I Svenskt Näringslivs kommunranking placerar sig Upplands-Bro på plats 27. Det är kommunens bästa placering någonsin och innebär att Upplands-Bro är den kommun i Sverige som starkast förbättrat sitt företagsklimat de senaste fyra åren.

– Det är många man vill tacka inför ett så överväldigande positivt resultat, våra tjänstemän och företagare som gjort detta möjligt och speciellt vår näringslivschef Mathias Forsberg, kommenterar Irène Seth (M), kommunstyrelsens ordförande.

Genom 2013 års placering har Upplands-Bro klättrat inte mindre än 192 platser på fyra år. I flera kategorier placerar sig Upplands-Bro nära toppen samtidigt som kommunen i nästan samtliga kategorier har klättrat rejält.

– Vi är mycket glada att vi har åstadkommit ett näringslivsklimat i toppklass och att vi kan stoltsera med Mälardalens bästa företagsklimat. Våra företag förtjänar detta och vi arbetar intensivt med att ständigt förbättra Upplands-Bro som företagsplats. Nu återstår bara 26 placeringar till nästa år, säger näringslivschef Mathias Forsberg.

Ytterligare kommentarer:

Irène Seth (M), kommunstyrelsens ordförande: 08-581 692 06
mobil:  073-961 53 80

Mathias Forsberg, näringslivschef: 08-581 691 32

#grattismathiasforsberg
Gratta Sveriges stoltaste näringslivschef, varje #grattismathiasforsberglänk till annan webbplats på twitter ger en smörkola. Hur stor påse får han?!

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2013-04-23