Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Årets klättrare i Stockholms län

Foto: Caroline Falkengren

Upplands-Bro kommun är den kommun i länet som förbättrat sitt resultat mest i Svenskt Näringslivs ranking över företagsklimatet. Vid lunchtid fick kommunen därför ta emot blommor och diplom.

Annika Bröms och Fredric Tegebro, regionchef respektive biträdande regionchef på Svenskt Näringsliv i Stockholm, besökte Upplands-Bro kommun för att gratulera till det fina resultatet i rankingen. Mathias Forsberg, näringslivschef, och Irène Seth (M), kommunstyrelsens ordförande, fick ta emot blommor och diplom i samband med att näringslivsrådet hade lunchträff.

– Det är jätteroligt att få komma till en kommun som verkligen satsar på företagandet och som får så fina resultat, sa Annika Bröms från Svenskt Näringsliv. Men det är bra att ha i åtanke att ett högt resultat tenderar att öka kraven från kommunens företagare.

– Det är ett fantastiskt resultat men vi är inte nöjda än, arbetet fortsätter, kommenterade Irène Seth (M), kommunstyrelsens ordförande.

Mathias Forsberg är myckety nöjd med årets resultat. På fyra år har kommunen stigit hela 192 placeringar i rankingen. Men han vill inte nöja sig med årets 27:e plats.

– Nu återstår bara 26 placeringar till nästa år, konstaterar han.

Annika Bröms, regionchef Stockholm, och Fredric Tegebro, biträdande regionchef Stockholm, uppvaktade med blommor och diplom.

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2013-04-23