Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Högljudd speed dating över kommungränserna

Bild: speeddating i kommunhuset mellan företagare

Foto: Caroline Falkengren

Ljudvolymen var hög och de speed datande företagarna kastade sig med liv och lust in i sina tvåminuterssamtal. I tisdags träffades företagare från Upplands-Bro och Järfälla för att mingla över kommungränserna.

Ett 60-tal förväntansfulla företagare samlades den 5 mars i Kungsängen för speed dating över kommungränserna. Kommunstyrelsens ordförande Irène Seth hälsade välkommen tillsammans med näringslivscheferna Mathias Forsberg och Linda Börjesson.

Under en timme utbyttes visitkort och företagspresentationer i en alltmer stegrande ljudvolym. Mot slutet blev minglet en enda stor bikupa och värdarna fick blåsa allt hårdare i visselpipan för att upprätthålla disciplinen. Avslutningen innebar en lunchmacka och fritt mingel för den skulle att någon missat någon som den ville träffa.

Tisdagen var den första av fyra planerade träffar där företagare från Upplands-Bro gavs möjligheten att i tvåminuterspass träffa andra företagare. Initativet togs så att de inte bara fick träffa företagare inom den egna kommunen utan även knyta nya kontakter regionalt.

Nästa tillfälle går av stapeln i Bålsta den 17 april.

Bild: inledning speeddating

Foto: Caroline Falkengren

Bild: Företagare diskuterar

Foto: Caroline Falkengren

Bild: Mingel

Foto: Caroline Falkengren

Bild: Företagare möts över kommungränserna

Foto: Caroline Falkengren

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2013-03-08