Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Vill du bli grannstödsförare?

Grannstödsbilsförare

Foto: Caroline Falkengren

Grannstöd patrullerar dagtid med bil i kommunen i syfte att observera, rapportera och åtgärda fel och brister. Nu söker Upplands-Bro kommun och Närpolisen i Upplands-Bro fler frivilliga som vill bidra med att öka tryggheten i vår kommun genom att bli grannstödsförare.

Grannstöd patrullerar dagtid med bil på kommunens gator och vägar och observerar, rapporterar och åtgärdar fel och brister i syfte att minska brottsligheten. Nu söker Upplands-Bro kommun och Närpolisen i Upplands-Bro fler frivilliga som vill vara med och öka tryggheten i vår kommun genom att bli grannstödsförare.

Om du är över 18 år, har körkort och inte av exempelvis medicinska skäl är olämplig att köra bil, kan du ansöka om att bli grannstödsförare. Alla nya förare får gå en utbildning, som under våren 2014 hålls under vecka 20, onsdag den 14 maj.

Ansökningshandlingar kan hämtas i Kommunhusets reception, på poliskontoret i Bro eller på poliskontoret i Kungsängen. Du kan även skicka dina namn- och adressuppgifter till nedanstående e-postadress så skickar vi ansökningshandlingar samt ett portofritt svarskuvert.

Du kan även fylla i en intresseanmälan här

Grannsamverkan mot brottlänk till annan webbplats

Kontakta närpolisen: napo-upplandsbro.stockholm@polisen.se

Öppettider:

Poliskontoret i Bro onsdagar 17.00 - 19.00
Poliskontoret i Kungsängen tisdagar 14.00 - 18.00

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2014-04-14