Startsida – Upplands-Bro
Startsida – Upplands-Bro

Infartsparkeringen i Bro avstängd under sommaren

Mellan den 8 juni och 10 augusti kommer infarts-parkeringen på norra sidan av Bro station att stängas av för att göra plats åt ersättningsbussarna. Vi hänvisar under denna tid till infartsparkeringarna på södra sidan av stationen samt Bro centrum.

Från lördagen den 11 juni till natt mot måndagen den 8 augusti stängs pendeltågstrafiken av på sträckan mellan Spånga och Bålsta. Från 9 juli till natt mot måndag 18 juli stängs även sträckan mellan Sundbyberg och Bålsta av. Anledningen är att Trafikverket bygger ut Mälarbanan på sträckan mellan Tomteboda och Kallhäll från två till fyra spår.

Om tågavstängningen och ersättningsbussar

Mindre störningar för boende i Bro

Sommaren 2015 skedde en liknande avstängning. Många boende vid Stationsvägen i Bro hörde då av sig med anledning av att de blev störda när bussar pausade och pysreglerade nära deras bostäder. För att minska problemen den här sommaren kommer bussarna att hänvisas till infartsparkeringen på norra sidan av Bro station när de pausar.

Därför stängs infartsparkeringen av mellan den 8 juni och 10 augusti för att göra plats åt ersättningsbussarna. Vi hänvisar under denna period till infartsparkeringarna på södra sidan av Bro samt till Bro centrumparkering.

Vi ber om överseende med de problem som avstängningen av infartsparkeringen medför!

Bussarna kommer fortfarande att stanna vid busshållplatsen på Stationsvägen för att släppa av och på resenärer.

Vid frågor eller synpunkter, kontakta kommunens Kundcenter.

För mer information om tågavstängningen, se www.sl.selänk till annan webbplats

Relaterad information

Relaterad information

Kalendarium

Just nu finns det inga aktuella kalenderhändelser.

Sidansvarig

Senast uppdaterad:

2016-05-12